Despre Noi

Principalul nostru interes este să știm că putem să te încântăm cu preparatele noastre autentice și să te surprindem cu un gust desăvârșit, specific bucătăriei chinezești. De la ziua deschiderii, ne-am concentrat pe a crea o experiență culinară unică, folosind ingrediente de cea mai bună calitate și respectând rețete tradiționale chinezești.
Ambianța restaurantului nostru este gândită pentru a te transporta într-o atmosferă caldă și primitoare, însoțită de muzică tradițională în surdină, care completează perfect savoarea mâncărurilor noastre. Decorul, inspirat din elementele culturale ale Chinei, a fost reinterpretat într-o manieră modernistă, oferindu-ți un spațiu elegant și relaxant unde să te bucuri de fiecare moment petrecut la noi.

Clienții noștri sunt cei mai buni ambasadori ai noștri. Recenziile lor pozitive și loialitatea de care dau dovadă ne motivează să menținem standardele înalte și să inovăm constant. Avem o comunitate fidelă de oaspeți care revin cu drag pentru a savura preparatele lor preferate, dar și pentru a descoperi noile noastre creații culinare.

Comenzi si Livrari


Acum puteti comanda preparatul preferat iar noi il vom livra in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra!


TEL. COMENZI: 0722 622 865 / 031 4306616

*** Livrarile sunt valabile doar intre orele 12:00 - 21:00 ***

*** IMPORTANT! Livrarile sunt valabile numai in zonele apropiate ale restaurantului nostru! ***

This will close in 0 seconds